• Topbillede
  • Medlemmer

Medlemmer

Skibsrepration & service

Skibsrepration & service

Fiskeindustri

Fiskeindustri

Shipping / logistik

Shipping / logistik

Supply

Supply

Uddannelse & rådgivning

Uddannelse & rådgivning

Turisme

Turisme

ADVODAN Thisted

ADVODAN Thisted

ADVODAN Thisted er et lokalforankret advokatfirma, som straks kan give dig kompetent juridisk rådgivning. ADVODAN Thisted rådgiver både virksomheder og private, og vores advokatkontor har et særdeles godt lokal- og regionskendskab i det nordvestlige Jylland.

BoaTech

BoaTech

BoaTech er en moderne maskinfabrik med fokus på design og fremstilling af innovative rustfrie løsninger - hovedsageligt inden for fødevareindustrien og spildevandssektoren.

Cosmos Trawl A/S

Cosmos Trawl A/S

Cosmos Trawl er Danmarks største vodbinderi, der udvikler, fremstiller og sælger moderne fiskeredskaber i høj kvalitet. Cosmos Trawl leverer totalløsninger og lagerfører derfor en bred vifte af tilhørende udstyr.
Dykkerstaal A/S

Dykkerstaal A/S

Dykkerstaal er en dykkervirksomhed, som er beliggende i Hanstholm i nordvestjylland, men som arbejder i hele Danmark.

Egersund Danmark

Egersund Danmark

Egersund Danmark ApS sælger og servicere alle former for fiskeredskaber til moderne fiskeri.

FF Skagen

FF Skagen

FF Skagen er en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører sunde produkter, der anvendes som proteintilskud til opdræt af dyr og fisk. 

Hanstholm Bugserservice A/S

Hanstholm Bugserservice A/S

Hanstholm Bugserservice A/S tilbyder forskellige opgaver med slæbe- og bugserbåde i både ind- og udland.
Hanstholm El-Teknik

Hanstholm El-Teknik

Hanstholm EL-teknik I/S er din lokale elektriker og el-installatør. Vi tilbyder autoriseret elinstallation og professionelle energiløsninger til erhverv, private, landbrug, kommunale virksomheder og industrien i Nordvestjylland.

Hanstholm Fiskeauktion

Hanstholm Fiskeauktion

Danmarks førende Fiskeauktion og Danmarks dygtigste fiskeeksportører sikrer, at Hanstholm kan håndtere store mængder fisk - på enkelte dage helt op til 450 tons. Al den fisk, som bliver solgt på Hanstholm Fiskeauktion, kan via et vidtforgrenet logistiksystem nå de vigtigste markeder i EU inden for blot 24 til 36 timer.

Hanstholm Fiskeriforening

Hanstholm Fiskeriforening

Hanstholm Fiskeriforening er stiftet af kystfiskere, som gennem de sidste 100 år har brugt landingspladsen ved Hansted. Foreningen er i dag en moderne og effektiv organisation, der favner bredt og varetager de lokale fiskeres interesse, såvel politisk som lovmæssigt.

Hanstholm Havns Indkøbsforening

Hanstholm Havns Indkøbsforening

Hos Hanstholms Havn Indkøbsforening har vi et bredt udvalg af robust og slidstærkt arbejdstøj og isenkram til fisketure og lystfiskeri samt professionelle fiskere og håndværkere i Hanstholm og emegn.

Hanstholm Servicecentral A/S

Hanstholm Servicecentral A/S

Hanstholm Servicecentral A/S er din kontakt på havnen. Vi klarer alt fra service, logistik og mandskabsudlejning.

Hanstholm Skibssmedie

Hanstholm Skibssmedie

Hanstholm Skibssmedie løser en bred vifte af opgaver inden for reparation, nybygning, ombygning, vedligehold og service på forskellige skibstyper, hvor et tæt samarbejde med flydedokken North Sea Yard muliggør meget store opgaver.

HM Elektro

HM Elektro

HM Elektro arbejder med maritimt el. Vi kan tilbyde alt inden for service, reparation og nybygning - og er bl.a. godkendt til isolationsmålinger.

Imers Industries

Imers Industries

Imers Industries er en moderne smedevirksomhed med to fokusområder: Industriel fremstilling af svejsede stålkonstruktioner som underleverandørarbejde samt nyopførelse, renovering og vedligeholdelse af montageopgaver i ind- og udland.

J & K Kappel

J & K Kappel

J & K Kappel løser alle store og små opgaver inden for entreprenør- og vognmandsfaget og har særlig stor erfaring med de større opgaver. Det gælder bl.a. faste varetransporter og forskellige kystsikringsopgaver.​


Kvejborg ApS

Kvejborg ApS

Kompetencer inden for 3D scanning og verificering
Malik Energy A/S

Malik Energy A/S

Malik Energy A/S er specialiseret i forsyning af brændstof og smøreolie til skibsfarten.

Mike's Hydraulik og Motor

Mike's Hydraulik og Motor

Hos Mike's Hydraulik & Motor løser vi alle opgaver inden for det maritime område - herunder service, reparation og nybyg. Vi løser alle opgaver, uanset størrelse, med høj faglig dygtighed.

netIP

netIP

netIP er en uafhængig IT totalleverandør af konsulent-, rådgivnings-, sikkerheds- og outsourcing ydelser samt løsninger inden for infrastruktur og SharePoint til erhvervslivet i Danmark.

NH3 Kølegruppen

NH3 Kølegruppen

NH3 Kølegruppen har været leveringsdygtige i alt inden for køl siden 2001. Vores speciale er det grønne kølemiddel, NH3, men vi leverer service og montering til alle former for varmepumper og køleanlæg.
Nordkøl

Nordkøl

Nordkøl leverer og servicerer alle former for køleanlæg med alle typer kølemiddel. Vi har stor ekspertise i maritim køling; herunder køle/fryselaster, ismaskiner samt RSW-anlæg.

Nordshipping

Nordshipping

Nordshipping løser en bred vifte af opgaver inden for shipping og spedition – herunder klarering, tilmelding til told og havn, lastning og losning, befragtning samt udførelse af toldpapirer og veterinærpapirer.

NORTH SEA agency a/s

NORTH SEA agency a/s

Skibsmæglerfirmaet NORTH SEA agency a/s bygger på et stærkt fundament af viden indenfor både shipping- og fiskeindustrien. Shipping og fiskeri er omdrejningsmomentet for vores aktiviteter, og erfaringerne i virksomheden gør, at vi kan tilbyde en bred og stærk service indenfor disse områder.

North Sea Yard

North Sea Yard

North Sea Yard – et nyt værft etableret i Hanstholm af partnere med årelang erfaring med alle former for servicering af fiskefartøjer. Vores styrke er, at vi forener dybt specialiseret faglig viden med kvalificeret og konkurrencedygtig praktisk udførelse.

PM Højtryk

PM Højtryk

PM Højtryk arbejder med højtryk, lavtryk og udsugning for højtryk og tilbyder desuden rengøringsrådgivning med 35 års erfaring.

Rederiet Gule Rev

Rederiet Gule Rev

Rederiet Gule Revs både – »Bonito«, »Mølboen«, »Yellow Reef« og »Heidi« – sejler med lystfiskere ud på Det Gule Rev. En stor oplevelse og hyggeligt samvær venter dig.

Revision Limfjord

Revision Limfjord

Revision Limfjord er blandt de 20 største revisionsfirmaer i Danmark. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, og vores hovedmål er at sikre kunderne faglig korrekt betjening. Derfor prioriterer vi et veluddannet og engageret personale højt.

SPAR Hanstholm

SPAR Hanstholm

SPAR Hanstholm er beliggende på Hanstholm Havn og tilbyder udbringning af proviant alle ugens syv dage – i alle størrelsesordner og til alle skibstyper.

Sparekassen Thy

Sparekassen Thy

Har du planer om at starte egen virksomhed, eller er du i forvejen etableret som erhvervsdrivende? Vi ved, at du som erhvervskunde har brug for et pengeinstitut, der kan bakke dig og din forretning op. Du har behov for hurtige svar og let tilgang til rådgivning.

Svend Knudsen

Svend Knudsen

Vi løser alle former for opgaver inden for elinstallationer, og varetager desuden aktiviteter inden for IT og kameraovervågning. Vi tilbyder totalløsninger - lige fra montering af stikkontakten og arbejde med kabler til den netværksbaserede IT-løsning eller kameraovervågning.

Thorkil Grøns Samlecentral

Thorkil Grøns Samlecentral

Thorkil Grøns Samlecentral er en fleksibel samlecentral, der tilbyder sortering af fisk – med sikkerhed for den bedste markedspris.

Thy VVS A/S

Thy VVS A/S

Thy VVS er din kvalitetsbevidste VVS-installatør, som udfører VVS-arbejde, smedearbejde og varmeservice af høj kvalitet. Vi hjælper private kunder med alt i VVS - lige fra dryppende vandhaner til installationer i nyt hus og servicering af kedler/ventilation. Vi installerer også jordvarme, varmepumper og selvfølgelig fjernvarme-anlæg.

TMP Hydraulik A/S

TMP Hydraulik A/S

TMP Hydraulik A/S producere, sælger og servicere marinekraner til et hvert behov.
Villadsens Smedie

Villadsens Smedie

Villadsens Smedie er stedet, hvor de fleste umulige ting gøres mulige. Alt i stål, fiber, alu, rustfri, overfladebehandling, beddings- og træarbejde samt skibsreparationer.

Værftet A/S

Værftet A/S

Værftet A/S er en 40 år gammel virksomhed, der startede med overfladebehandling af skibe. Efterhånden har vi udviklet os til også at udføre smede- og maskinarbejde, hydraulik og skibstømrerarbejde inkl. aptering.

Nyheder

HMSN udstiller på Skipper Expo 2023

Læs mere

DanFish 2023 i Aalborg - tag med!

Læs mere

HMSN udstiller 23-26. august 2022 på

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG