• Topbillede

Fiskeindustri

FF Skagen

FF Skagen

FF Skagen er en af verdens førende producenter af fiskemel og fiskeolie. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører sunde produkter, der anvendes som proteintilskud til opdræt af dyr og fisk. 

Hanstholm Fiskeauktion

Hanstholm Fiskeauktion

Danmarks førende Fiskeauktion og Danmarks dygtigste fiskeeksportører sikrer, at Hanstholm kan håndtere store mængder fisk - på enkelte dage helt op til 450 tons. Al den fisk, som bliver solgt på Hanstholm Fiskeauktion, kan via et vidtforgrenet logistiksystem nå de vigtigste markeder i EU inden for blot 24 til 36 timer.

Hanstholm Samlecentral

Hanstholm Samlecentral

Hanstholm Samlecentral er skibenes kontakt på havnen. Den primære funktion er sortering og klargøring af fisk til salg på Hanstholm Fiskeauktion.

Vi modtager fisk fra små som store fartøjer, fra såvel indland som udland, ligesom der gerne udføres særlige sorteringsopgaver - og afhentes fisk fra havne i det meste af landet. 

Thorkil Grøns Samlecentral

Thorkil Grøns Samlecentral

Thorkil Grøns Samlecentral er en fleksibel samlecentral, der tilbyder sortering af fisk – med sikkerhed for den bedste markedspris.

Arrangementer

Maritime Network Frederikshavn - Maritime Get2gether

Læs mere

Cybersikkerhed

Læs mere

Workshop - Skal vi lave en testuddannelse?

Læs mere

Nyheder

Messeoversigt 2019-2020

Læs mere

Nyt kursus i maritim projektledelse med opstart d. 28. februar

Læs mere

32 medlemmer af Hanstholm Maritime Service Network hørte FF Skagen fortælle om byggeplaner på havnen og Aarsleff fortælle om havnebyggeriet

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG
marcod logo sort skrift