• Topbillede
  • Hvem er vi

Hvem er vi

Med udgangspunkt i fællesnævneren ’maritim service’, består Hanstholm Maritime Service Network af en række virksomheder, der tilsammen udgør et stærkt netværk inden for en bred vifte af ydelser.

Hanstholm Maritime Service Network er en gruppe af maritimt relaterede virksomheder, der leverer alle former for maritime services til alle former for fartøjer, rederier og besætninger. De enkelte netværksmedlemmer arbejder som selvstændige virksomheder, men arbejder sammen ved specielle og større projekter.

Samarbejde på tværs er netop essensen i at være samlet i et netværk, da det giver grobund for hurtig og effektiv service inden for flere separate arbejdsområder. Netværkets succeskriterium er derfor bedst muligt at matche de rette kompetencer med kundens behov.

Netværkets DNA er god, effektiv og rettidig service med fokus på hele tiden at udvikle netværket og dets ydelser bedst muligt, hvilket gør Hanstholm til en primær havn for maritim service. Det er et fælles mål, at der altid bliver brugt de rette kompetencer for at opnå den bedste løsning for kunden – uanset opgave, omfang og tidsramme.

Hanstholm Maritime Service Network har sit udspring i Hanstholm, men involverer, hvis nødvendig, kompetencer andre steder fra. Netværket er organiseret via et samarbejde mellem Hanstholm Havn, Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune.

Vi tilbyder / fordele

Samarbejde & inspiration

Samarbejde & inspiration

Via samarbejde samt udveksling og realisering af idéer kan medlemmer i fællesskab bidrage til at styrke og forbedre aktiviteter på og omkring Hanstholm Havn – såvel nu som efter den igangsatte havneudvidelse.

Synliggørelse af ydelser

Synliggørelse af ydelser

Organisering i en serviceklynge bidrager til at synliggøre den enkelte virksomheds særlige ydelser og kompetencer – og hjælper på den måde med at fremhæve medlemmernes virksomhedsprofiler og kontaktoplysninger.

Markering af servicehavn

Markering af servicehavn

Netværkets hovedformål er at styrke de maritime servicefunktioner over for skibe og rederier – og på den måde sikre, at Hanstholm Havn styrker sin samlede profil udadtil som en primær havn for maritim service.

Udnyttelse af potentialer

Udnyttelse af potentialer

Med havneudvidelsen forventes en øget aktivitet på og omkring havnen, som skaber nye muligheder for fremtidige opgaver og samarbejder – med udgangspunkt i havnens nuværende og fremtidige potentiale.

Nyheder

HMSN udstiller 23-26. august 2022 på

Læs mere

HMSN udstiller 13-14. maj 2022 på

Læs mere

DanFish 2023 i Aalborg - tag med!

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG