• Topbillede

Skibsrepration & service

BoaTech

BoaTech

BoaTech er en moderne maskinfabrik med fokus på design og fremstilling af innovative rustfrie løsninger - hovedsageligt inden for fødevareindustrien og spildevandssektoren.

Cosmos Trawl A/S

Cosmos Trawl A/S

Cosmos Trawl er Danmarks største vodbinderi, der udvikler, fremstiller og sælger moderne fiskeredskaber i høj kvalitet. Cosmos Trawl leverer totalløsninger og lagerfører derfor en bred vifte af tilhørende udstyr.
Dykkerstaal A/S

Dykkerstaal A/S

Dykkerstaal er en dykkervirksomhed, som er beliggende i Hanstholm i nordvestjylland, men som arbejder i hele Danmark.

Egersund Danmark

Egersund Danmark

Egersund Danmark ApS sælger og servicere alle former for fiskeredskaber til moderne fiskeri.

Hanstholm Bugserservice A/S

Hanstholm Bugserservice A/S

Hanstholm Bugserservice A/S tilbyder forskellige opgaver med slæbe- og bugserbåde i både ind- og udland.
Hanstholm El-Teknik

Hanstholm El-Teknik

Hanstholm EL-teknik I/S er din lokale elektriker og el-installatør. Vi tilbyder autoriseret elinstallation og professionelle energiløsninger til erhverv, private, landbrug, kommunale virksomheder og industrien i Nordvestjylland.

Hanstholm Skibssmedie

Hanstholm Skibssmedie

Hanstholm Skibssmedie løser en bred vifte af opgaver inden for reparation, nybygning, ombygning, vedligehold og service på forskellige skibstyper, hvor et tæt samarbejde med flydedokken North Sea Yard muliggør meget store opgaver.

HE Marine A/S

HE Marine A/S

HE Marine A/S er totalleverandør af elektronik og elinstallationer til det maritime område.

Vores ”besætning” består af højt specialiserede og faguddannede medarbejdere, som vil sætte alle sejl til for at finde de rette løsninger til dit behov.

HM Elektro

HM Elektro

HM Elektro arbejder med maritimt el. Vi kan tilbyde alt inden for service, reparation og nybygning - og er bl.a. godkendt til isolationsmålinger.

Imers Industries

Imers Industries

Imers Industries er en moderne smedevirksomhed med to fokusområder: Industriel fremstilling af svejsede stålkonstruktioner som underleverandørarbejde samt nyopførelse, renovering og vedligeholdelse af montageopgaver i ind- og udland.

KS Elektro

KS Elektro

KS Elektro leverer elektriske og elektroniske løsninger til den maritime industri.

Mike's Hydraulik og Motor

Mike's Hydraulik og Motor

Hos Mike's Hydraulik & Motor løser vi alle opgaver inden for det maritime område - herunder service, reparation og nybyg. Vi løser alle opgaver, uanset størrelse, med høj faglig dygtighed.

netIP

netIP

netIP er en uafhængig IT totalleverandør af konsulent-, rådgivnings-, sikkerheds- og outsourcing ydelser samt løsninger inden for infrastruktur og SharePoint til erhvervslivet i Danmark.

NH3 Kølegruppen

NH3 Kølegruppen

NH3 Kølegruppen har været leveringsdygtige i alt inden for køl siden 2001. Vores speciale er det grønne kølemiddel, NH3, men vi leverer service og montering til alle former for varmepumper og køleanlæg.
Nordkøl

Nordkøl

Nordkøl leverer og servicerer alle former for køleanlæg med alle typer kølemiddel. Vi har stor ekspertise i maritim køling; herunder køle/fryselaster, ismaskiner samt RSW-anlæg.

North Sea Yard

North Sea Yard

North Sea Yard – et nyt værft etableret i Hanstholm af partnere med årelang erfaring med alle former for servicering af fiskefartøjer. Vores styrke er, at vi forener dybt specialiseret faglig viden med kvalificeret og konkurrencedygtig praktisk udførelse.

OctoMar ApS

OctoMar ApS

OctoMar yder teknisk rådgivning inden for bølgeenergisektoren med speciale i design og projektoptimering.

PM Højtryk

PM Højtryk

PM Højtryk arbejder med højtryk, lavtryk og udsugning for højtryk og tilbyder desuden rengøringsrådgivning med 35 års erfaring.

Svend Knudsen

Svend Knudsen

Vi løser alle former for opgaver inden for elinstallationer, og varetager desuden aktiviteter inden for IT og kameraovervågning. Vi tilbyder totalløsninger - lige fra montering af stikkontakten og arbejde med kabler til den netværksbaserede IT-løsning eller kameraovervågning.

Thy VVS A/S

Thy VVS A/S

Thy VVS er din kvalitetsbevidste VVS-installatør, som udfører VVS-arbejde, smedearbejde og varmeservice af høj kvalitet. Vi hjælper private kunder med alt i VVS - lige fra dryppende vandhaner til installationer i nyt hus og servicering af kedler/ventilation. Vi installerer også jordvarme, varmepumper og selvfølgelig fjernvarme-anlæg.

TMP Hydraulik A/S

TMP Hydraulik A/S

TMP Hydraulik A/S producere, sælger og servicere marinekraner til et hvert behov.
Villadsens Smedie

Villadsens Smedie

Villadsens Smedie er stedet, hvor de fleste umulige ting gøres mulige. Alt i stål, fiber, alu, rustfri, overfladebehandling, beddings- og træarbejde samt skibsreparationer.

Værftet A/S

Værftet A/S

Værftet A/S er en 40 år gammel virksomhed, der startede med overfladebehandling af skibe. Efterhånden har vi udviklet os til også at udføre smede- og maskinarbejde, hydraulik og skibstømrerarbejde inkl. aptering.

Nyheder

HMSN udstiller 23-26. august 2022 på

Læs mere

HMSN udstiller 13-14. maj 2022 på

Læs mere

DanFish 2023 i Aalborg - tag med!

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG