• Topbillede
  • Information

Hanstholm Havn

Hanstholm Havn er iblandt Danmarks største fiskerihavne og samtidig førende inden for konsumfiskeriområdet. Havnen kunne i efteråret 2017 fejre sit 50 års jubilæum, og selvom det gør Hanstholm Havn til Danmarks yngste havn, har viljestyrken og modet til at skabe en succes sikret Hanstholm Havn en markant position. Nu skal en igangsat havneudvidelse (2017-2020) styrke og sikre havnens position - og samtidig bane vejen for, at Hanstholm Havns bliver Europas førende konsumfiskerihavn.

Hanstholm Havn er placeret på Danmarks mest udsatte sted på grund af de kraftige bølger - men med en ideel geografisk placering med kort afstand til nogle af de bedste fiskepladser i Nordsøen, gunstige afregningspriser og Danmarks største fiskeauktion. Fiskeri, transport og service er havnens bærende forretningsområder - med følgeskab af energi og akvakultur.

Gennem 50 år har Hanstholm Havn været et betydningsfuldt omdrejningspunkt for Hanstholm by og en markant del af erhvervslivet i Thy og hele Nordjylland. Havnen skaber lokalt omkring 2.300 arbejdspladser i Thisted Kommune, hvoraf cirka 1.000 personer er direkte beskæftiget ved eller på havnen og cirka 1.300 personer i afledte erhverv.

Det er helt centralt, at Hanstholm Havn bliver ved med at forny sig for at imødekomme fremtidens krav til en moderne og fremsynet havn, hvor servicen er i top - godt hjulpet på vej af Hanstholm Maritime Service Network.

Arrangementer

Maritime Network Frederikshavn - Maritime Get2gether

Læs mere

Cybersikkerhed

Læs mere

Workshop - Skal vi lave en testuddannelse?

Læs mere

Nyheder

Messeoversigt 2019-2020

Læs mere

Nyt kursus i maritim projektledelse med opstart d. 28. februar

Læs mere

32 medlemmer af Hanstholm Maritime Service Network hørte FF Skagen fortælle om byggeplaner på havnen og Aarsleff fortælle om havnebyggeriet

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG
marcod logo sort skrift