• Topbillede
  • Nyheder
  • Succes for det første maritime lederkursus
Succes for det første maritime lederkursus

Succes for det første maritime lederkursus

06.11.18

Nyt netværkskursus finder sted på Habour Inn torsdag eftermiddag

HANSTHOLM: Det første projektlederkursus for den den maritime branche har netop været afholdt på EUC Nordvest i Thisted.

Syv deltagere, alle fra den maritime servicebranche i Hanstholm, var med til dette første kursus af en række kurser planlagt over nærmeste år.

- Det var en rigtig god succes. Vi ville gerne have været flere, men nu er vi i gang, og vi håber at interessen nu kan sprede sig. For vi har allerede fået flere meldinger på at de deltagende erhvervsfolk ville tilbage i deres virksomheder og finde folk der skal på det næste kursus, fortæller Rasmus Buchardt Sørensen, forretningsudvikler på Hanstholm Havn og med i Hanstholm Maritime Network (HMN), som arrangerede kurset.

Torsdag 8. november afholder netværket et arrangement med fokus på rekruttering og arbejdskraft til blandt andet havnens virksomheder. Her vil en kursist fortælle om kurset, som havde titlen Maritim Projektleder. Det var målrettet ansatte i den maritime branche med henblik på at give nye kompetencer i projektledelse.

En af kursisterne er Rene Andersen, der er medejer af Hanstholm Skibssmedie, hvor han til dagligt fungerer som værkfører. Han meldte sig til kurset for at udvikle sine kompetencer i projektledelse.

- Jeg har taget projektlederkurset for at blive bedre rustet til at håndtere de forskellige opgaver og problemstillinger, som jeg kommer ud for i mit daglige arbejde.

En anden kursist er Kasper Thomsen, der er medejer af Egersund Danmark og direktør for selskabets afdelinger i Hanstholm, Thyborøn og Hvide Sande.

Begge de to erhvervsledere fra Hanstholm fremhæver kursets modul om kommunikation, som har lært deltagerne om forskellige former for kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering.

Det maritime projektlederkursus er tilrettelagt og opbygget i samarbejde med Hanstholm Maritime Service Network, der tæller 40 medlemmer.

Det er organiseret i et samarbejde mellem MARCOD, Hanstholm Havn, Thy Erhvervsforum og Thisted Kommune.

Netværksarrangementet, der afholdes på Hanstholm Havn torsdag 8. november fra 15-16.30 på Harbour Inn har fokus på rekruttering og kvalificeret arbejdskraft.

Der er tre oplæg.

Tilmelding til Rasmus Buchardt Sørensen.

Kilde: thistedposten.dk

Nyheder

HMSN udstiller 23-26. august 2022 på

Læs mere

HMSN udstiller 13-14. maj 2022 på

Læs mere

DanFish 2023 i Aalborg - tag med!

Læs mere
Hanstholm Havn logo pos JPG