• Topbillede

Teamvikaren / Personalebørsen

TeamVikaren/PersonaleBørsen er et af Danmarks største og landsdækkende vikarbureauer.

Vi er et 100 % danskejet vikarbureau med mere end 25 års erfaring fra vikarbranchen og rekrutterer inden for lager, industri, skadesservice, kantiner, byg og anlæg, transport, kontor. m.m.

TeamVikaren/PersonaleBørsen leverer vikarløsninger og foretager personaleudvælgelse for en række kunder i hele Danmark. Vi beskæftiger ca. 1.400 vikarer dagligt fra vores 14 kontorer fordelt rundt i landet.

TeamVikaren/PersonaleBørsen er medlem af DI, Dansk Erhverv, Byg & anlæg og sidder desuden i bestyrelsen i Vikarbureauernes Brancheforening.

På alle kontorer har vi lokalkendte konsulenter, som sidder klar til at servicere vores kunder, modtage ansøgninger fra potentielle nye vikarer og hjælpe virksomheder med rekruttering af de rette kandidater til ledige stillinger. Vi er som vikarbureau én af de førende på vores felt.

TeamVikaren/PersonaleBørsen samarbejder med enkeltmandsfirmaet såvel som med de store spillere på markedet, og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

Hos TeamVikaren/PersonaleBørsen, arbejder altid ud fra den holdning, at vi hellere vil sige nej til en ordre end at skuffe kunden. Det, mener vi, er rigtigt samarbejde. 

Tag kontakt, og vi vil servicere jer på bedste vis.

Adresse

 • Vej: Kai Lindbergs Gade 69
 • Post nr: 7730
 • By: Hanstholm
 • Telefon: +45 70 22 48 42
  Døgn- og weekendvagt: +45 70 22 48 42
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Arrangementer

  No items found.

  Nyheder

  Hanstholm Bugserservice bugser foderflåde til lakseopdræt, fra Estland til Norge

  Læs mere

  Netværksarrangement: Værdien i at være online og synlig

  Læs mere

  Messeoversigt 2019-2020

  Læs mere
  Hanstholm Havn logo pos JPG
  MARLOG logo