• Topbillede

Svend Knudsen

Hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy sætter vi en ære i at levere service og installationer af høj kvalitet, og har mange års erfaring fra arbejde med forskellige former for industrier.

Industrien stiller store krav til effektivitet og fleksibilitet, hvilket kræver installationer af høj kvalitet og sikre løsninger.

Vi løser alle former for opgaver inden for elinstallationer og varetager desuden aktiviteter inden for IT og kameraovervågning.

Vi kombinerer vores kompetencer på tværs af de tre arbejdsområder, så vi kan tilbyde totalløsninger - lige fra montering af stikkontakten og arbejde med kabler til den netværksbaserede IT-løsning eller kameraovervågning.

Som din lokale elektriker står vi altid til din rådighed. Vi er centralt placeret på havnen i Hanstholm og i industriområdet i Thisted. Vores serviceafdelinger udfører service og installationsopgaver for både virksomheder og private med fokus på hurtig, effektiv og professionel service, og vi er stolte af at besidde de kompetencer, der skal til for at levere en skræddersyet og funktionsdygtig løsning.

- Så kontakt Svend Knudsen Elektrikeren Thy og få en totalløsning, der passer til din virksomhed.

Adresse

 • Vej: Kai Lindbergsgade 45
 • Post nr: 7730
 • By: Hanstholm
 • Telefon: +45 97 96 13 88
  Døgn- og weekendvagt: +45 97 96 13 88
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Arrangementer

  No items found.

  Nyheder

  Hanstholm Bugserservice bugser foderflåde til lakseopdræt, fra Estland til Norge

  Læs mere

  Netværksarrangement: Værdien i at være online og synlig

  Læs mere

  Messeoversigt 2019-2020

  Læs mere
  Hanstholm Havn logo pos JPG
  MARLOG logo