• Topbillede

Hanstholm Fiskeriforening

Hanstholm Fiskeriforening er stiftet af kystfiskere, som gennem de sidste 100 år har brugt landingspladsen ved Hansted. Foreningen er i dag en moderne og effektiv organisation, der favner bredt og varetager de lokale fiskeres interesse, såvel politisk som lovmæssigt.

Hanstholm Fiskeriforening er en del af Danmarks Fiskeriforening Producent Organisation, som har til opgave at fremme danske fiskeres interesser – det omfatter alt fra aktiv deltagelse i fiskeripolitikken til rådgivning af fiskere og markedsføring af fisk til forbrugerne.

Foreningen varetager først og fremmes de lokale fiskeres interesse, såvel politisk som lovmæssigt. Derudover har foreningen en teknisk konsulent som professionel rådgiver ved ny- og ombygninger, modernisering, tekniske installationer, køb og salg, kvoter, fiskerilovgivning, og hvad der ellers vedrører den daglige drift af et moderne fiskefartøj.

Derudover driver Hanstholm Fiskeriforening også en erhvervsafdeling, som servicere havnens brugere og byens fiskevirksomheder med kasseudlejning og kassevask. Denne service ydes døgnet rundt. Da der landes ca. 1 mio. kasser til Hanstholm Fiskeauktion, er denne del af Fiskeriforeningens aktiviteter en vigtig del af hele serviceapparatet på Hanstholm Havn.

Adresse

 • Vej: Fibigersgade 2
 • Post nr: 7730
 • By: Hanstholm
 • Telefon: +45 97 96 13 99
 • E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Arrangementer

  No items found.

  Nyheder

  Hanstholm Bugserservice bugser foderflåde til lakseopdræt, fra Estland til Norge

  Læs mere

  Netværksarrangement: Værdien i at være online og synlig

  Læs mere

  Messeoversigt 2019-2020

  Læs mere
  Hanstholm Havn logo pos JPG
  MARLOG logo